Πολιτικη Ξενωνα

Η παρούσα Πολιτική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης, οι οποίοι ενσωματώνονται δι’ αναφοράς. Στην τέλος της παρούσας αναγράφεται η τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής. Παρακαλούμε να επισκέπτεστε και να διαβάζετε την παρούσα Πολιτική περιοδικά, καθόσον ενδέχεται να την τροποποιούμε κατά διαστήματα. Κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή μας παρέχετε πληροφορίες, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική την χρονική στιγμή εκείνη.

Α. Τιμές

Οι τιμές των δωματίων εξαρτώνται από τον τύπο δωματίου, την εποχή και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων.

Η τιμή κάθε δωματίου αφορά τη διαμονή ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνει:

 • ΦΠΑ
 • Φόρο Διαμονής
 • Πρωινό

Όλα τα δωμάτια μας μπορούν να κρατηθούν και ως μονόκλινα. Η τιμή για το μονόκλινο ισούται με την κανονική τιμή του δωματίου μειωμένη κατά 25%.

Β. Internet

Διατίθεται δωρεάν Wi-Fi σε ολόκληρο το ξενώνα.

Γ. Χώρος Στάθμευσης

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης 2 θέσεων.

Δημόσιος χώρος στάθμευσης σε απόσταση 100m από τον ξενώνα.

Δ. Άφιξη – Αναχώρηση

Ώρες Άφιξης: 14:00

Ώρες Αναχώρησης: 12:00

Διαφορετικές ώρες άφιξης και αναχώρησης προσφέρονται με προσυνεννόηση μετά από αίτημα σας και εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Ε. Κρατήσεις

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση σας και να δεσμευτεί το δωμάτιο, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

Η κατάθεση της προκαταβολής πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος μετά την ημερομηνία επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας. Για το διάστημα αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά η μέσω email. Διαφορετικά η κράτηση δεν ολοκληρώνεται και το δωμάτιο δεν δεσμεύεται.

ΣΤ. Ακυρώσεις

 1. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξη σας, δεν υπάρχουν ακυρωτικά. Σας επιστρέφουμε το ποσό της προκαταβολής σύμφωνα με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας αποστείλετε στο email: info@pyrgosagrafon.gr.
 2. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης από 6 ημέρες έως την ημερομηνία της άφιξη σας, υπάρχει παρακράτηση του 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας (παρακράτηση προκαταβολής).
 3. Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν: α) Περίοδος Χριστουγέννων έως Θεοφάνια (20/12 – 06/01), β) Περίοδος Μεγάλης Εβδομάδας εώς τη Δευτέρα του Πάσχα και γ) η περίοδος του Δεκαπενταύγουστου (10/08 – 17/08). Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τις παραπάνω περιόδους έως και 14 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξη σας, δεν υπάρχουν ακυρωτικά και σας επιστρέφουμε το ποσό της προκαταβολής σύμφωνα με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας αποστείλετε στο email: info@pyrgosagrafon.gr. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει παρακράτηση του 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας (παρακράτηση προκαταβολής).
 4. Σε περίπτωση μη εμφάνισης υπάρχει παρακράτηση του 30% της συνολικής αξίας της διαμονής σας (παρακράτηση προκαταβολής).
 5. Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης θα χρεωθείτε τις ημέρες διαμονής σας και επιπλέον το 30% της συνολικής αξίας του υπολοίπου της διαμονής σας.

Υπάρχει η δυνατότητα ύστερα από την έγκριση της διοίκησης του ξενώνα και υπό την αυστηρή προϋπόθεση της αποστολής αιτήματος σας στο email info@pyrgosagrafon.gr, ορισμένες ακυρώσεις κρατήσεων πού βρίσκονται εντός της χρονικής περιόδου ποινής να μεταφερθούν σε μεταγενέστερή χρονική περίοδο.

Ζ. Τρόποι Πληρωμής

 1. Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να προεξοφλήσετε η να προκαταβάλετε το κόστος της διαμονής σας με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσω φυσικού καταστήματος τραπέζης, e-banking ή phone banking.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την άμεση επιβεβαίωση της πληρωμής σας, παρακαλούμε πολύ να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

 • Ως αιτιολογία κατάθεσης στην τράπεζα χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο που καταχωρήσατε στο αίτημα κράτησης.
 • Αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: info@pyrgosagrafon.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λογαριασμός: 5159-096606-360

IBAN: GR35 0172 1590 0051 5909 6606 360

Όνομα Δικαιούχου: Κίτσιος Παναγιώτης

 1. Πληρωμή Στον Ξενώνα

Η τελική πληρωμή και εξόφληση του υπολοίπου της συνολικής αξίας της διαμονής σας πραγματοποιείται με την αποχώρηση σας από το δωμάτιο, είτε με μετρητά είτε με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, στο POS του ξενώνα.

Η. Παιδιά

Όλα τα παιδιά κάτω των 3 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση.

Θ. Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα.

Τελευταία Ενημέρωση: [14/05/2023]